Loppisförsäljning i Lagunhuset Strandvägen

Lagunbutiken är öppen helgfria torsdagar, fredagar och lördagar kl 11.00 – 14.00

Framsida

De medel som Lions Club Stenungsund samlar in går oavkortat till hjälpverksamhet.

Endast avdrag för faktiska kostnader som transporter, annonskostnader, hyra etc.
(Inga administrativa kostnader belastar hjälpverksamheten)

En stor del kommer från vår loppisbutik Lagun där vi säljer det mesta av vad generösa människor i Stenungsund med omnejd skänker. Nu har vi Lagunhusets alla tre våningarna som butik.
Övervåningen med kläder, mattor och tavlor.
Entrévåningen med porslin, glas, tyger, husgeråd, leksaker, mm. Här har också en TV som visar större varor som du med hjälp av personalen kan köpa. Se större varor här.
Källaren med böcker, hemelektronik, lampor samt mindre möbler.

Övervåningen

Entréplan

Källarvåningen

Välkommen att komma in och fynda!

Skulle du tycka det vore roligt att jobba i butiken? Prata då med någon av de som jobbar där hur du blir medlem i Lions Club Stenungsund.

Telefon för er som vill skänka gåvor, ring: 0738-316110

(om vi inte svarar direkt, ringer vi tillbaka senare)